Op 23 april 2023 wordt de tiende Lentebierwandeling in Leiden gehouden. Een wandeling langs zes cafés in de Leidse binnenstad die allemaal een ander Lentebier van kleine Nederlandse brouwerijen op tap hebben.

Lentebieren van kleine Nederlandse brouwerijen

De bieren die in de cafés getapt worden zijn afkomstig van kleine Nederlandse brouwerijen. De geselecteerde bieren zijn frisse lentebieren die passen bij het voorjaar en worden vergezeld door een passend hapje.

Zes authentieke Leidse cafés

De deelnemers aan de Lentebierwandeling maken een mooie tocht door de Leidse binnenstad langs zes van de twaalf deelnemende cafés. De cafés die meedoen zijn: Grandcafé de Burcht, Etablissement Einstein, De Vriend, Dranklokaal de Veste, Café de Keyzer, Café van Hout, Café Uyl van Hoogland, English Pub Nort End, het Wapen van Leiden, café l’Espérance, Dranklokaal de WW en Biercafé Lemmy’s (cafés onder voorbehoud).

Deelnemen aan de 10e Lentebierwandeling

Deelname aan de Lentebierwandeling kost € 36.50 p.p. De deelnemers ontvangen een uniek bierglas, routebeschrijving, stempelkaart, een leuke attentie en zes bierbonnen. U haalt in elke kroeg een stempel en als u de Lentebierwandeling volbrengt ontvangt u op vertoon van een volle stempelkaart. De oorkonde kunt u na afloop downloaden. Er zijn twee vaste routes (de rode of de blauwe) met elk 6 cafés. Start vanaf 14.00 uur.

Meer informatie en tickets: www.lentebierwandeling.nl