Op 14 november 2019 is de voorronde van het Leids Festival van het Levenslied in diverse Leidse cafés. Wij nodigen iedereen uit om mee te strijden om de Mary Bey Bokaal die op 30 november 2019 tijdens de finale zal worden uitgereikt. 

Voorronde Leids Festival van het Levenslied 14 november 2019

Het festival nodigt graag iedere ambitieuze zanger en zangeres uit om deel te nemen aan de voorronde op 14 november 2019 in de Leidse cafés. Je treedt op in twee cafés met telkens een set van 3 nummers, deze set zal in ieder geval één eigen nummer moeten bevatten. Voor de rest mag je zingen wat je wilt als het maar levenslied is. Jury’s zullen de acts beoordelen en maximaal zes artiesten gaan door naar de finale in de Leidse Schouwburg op 30 november!  Schrijf je in op www.levenslied.nl.

Finale Leids Festival van het Levenslied 30 november 2019 

Als apotheose van het herdenkingsjaar 100 jaar Zangeres Zonder Naam is de Leidse Schouwburg het decor voor de strijd om de Mary Bey Bokaal. Finalisten die zich tijdens de voorrondes in de Leidse cafés hebben geplaatst brengen dan twee liedjes: een eigen nummer en een cover. Een deskundige jury kiest daarna de winnaar die de Mary Bey Bokaal ontvangt en natuurlijk de eeuwige roem. Tijdens het juryberaad zal een bekende artiest optreden. Wie wordt de opvolger van Wesley Klein, Robert van Hemert, Ray van der Heiden, Stefan Mondial, Tartuffe, Perry Zuidam?
Datum: 30 november 2019; Aanvang: 20.15 uur Locatie: Leidse Schouwburg. Kaartverkoop via Leidse Schouwburg. Tickets: € 20; vrije plaatskeuze.
Lees de voorwaarden voor deelname op www.levenslied.nl en schrijf  in!
Themajaar 100 jaar Zangeres Zonder naam in volle gang
Met onder andere een voorstelling in de Leidse Schouwburg en het Openluchttheater Leidse Hout en de lancering van het themabier ‘Bittere tranen’ is het herdenkingsjaar voortvarend van start gegaan. Het Pop-up museum in Old School was een regelrechte voltreffer met duizenden bezoekers. In de tweede helft van het jaar staan naast het Leids Festival van het Levenslied het Leids Amateurkunstfestival, de opening van een pop-up museum op het programma. Kijk voor de complete kalender op zzn100.nl.