BIGGG-logo-web De mooiste wijk van Leiden is de Pieterswijk. De monumentale panden en het Pieterskerkplein zullen op zondag 1 september het decor zijn voor minstens zo mooie muziek. Het nieuwe muziekfestival BIGGG! smallband festival biedt een keur aan zogenaamde smallbands, kleine muziekensembles die niet of nauwelijks versterkt zijn. Alle genres kunnen aan bod komen, van klassiek tot pop en van wereldmuziek tot jazz. Eén ding hebben ze allemaal gemeen: kwaliteit en kleinschaligheid. Het publiek zal van het ene naar het andere recital kunnen wandelen en tussendoor even kunnen genieten van een drankje op het Pieterskerkplein.

De optredens zullen in monumentale panden plaatsvinden en bieden zo een buitenkans om al dat moois eens van binnen te bekijken. Maar niet alleen dat: het hele decor in combinatie met de hoogwaardige ensembles staat garant voor een sfeervolle middag waarbij het motto “minimaal volume, maximale sfeer” waargemaakt zal worden.

BIGGG! wordt georganiseerd door ProKwadraat, de organisatoren van o.a. Schemerstad en Smallbands.nl. Meer informatie over dit nieuwe evenement kunt u vinden op www.biggg.nl.

Klik hier voor het doehetzelfprintenvouw programma.

Bert-L-150x150 strijk-4tet-150x150 Straat-150x150 Profundo-Ensemble-Peter-van-Leerdam-150x150 JONGLEUR-VOOR-DE-KIDS-150x150 Ellister-vd-Molen-Duo-150x150 Hot-Clun-dF-1-150x150slogans-BIGGG!