Ook in 2015 organiseert ProKwadraat-Groepswijzer.nl weer een serie mooie evenementen. Wij lichten er een aantal voor u uit, waarvan de kaartverkoop al gestart is. Een mooi cadeau voor de Kerst! U kunt terecht in onze webshop. U kunt kiezen uit de LadiesWalk, Schemerstad, de Lentebierwandeling en de Proeftocht!

De Groepswijzer LadiesWalk is een wandeling speciaal (maar niet alleen) voor vrouwen, die in 2015 op zondag 19 april zal worden gehouden. U kunt als altijd kiezen tussen de 10 en 20 kilometer en bij beide routes wordt u weer langs de leukste en mooiste plekjes gevoerd in en om Leiden. De verzorging is als altijd uitstekend en achteraf kunt u nog uw “goodie-bag” ophalen, gevuld met verrassingen. De LadiesWalk is al jaren hét uitje voor vriendinnen, moeders en dochters.

Schemerstad is het  spraakmakende theaterevenement dat in 2015 voor de zesde keer plaats zal vinden op 22, 23 en 24 mei. Dit jaar is er gekozen voor drie in plaats van twee dagen. Opnieuw zullen gerenommeerde theatermakers sprankelende voorstellingen aanbieden langs het water van Leiden. Gezeten in sloepen zal het publiek van de ene naar de andere locatie varen onder het genot van een drankje en een hapje.

De Lentebierwandeling: Na de uitermate gezellige rondgang tijdens de Bokbierwandeling kijkt de bierliefhebber al weer reikhalzend naar de Lentebierwandeling. Wat valt er meer in de smaak dan een heerlijke wandeling langs prettige bruisende verfrissingen in Leiden op zondag 3 mei 2015.

Na de succesvolle edities organiseert ProKwadraat-Groepswijzer.nl in maart en juni opnieuw een Proeftocht door Leiden. Een wandeling langs vijf prima restaurants waar u tussen 13.00 en 17.00 uur vijf verschillende gerechten proeft die samen een overheerlijke proeverij vormen. Elk gerecht gaat vergezeld van een glaasje wijn of een ander bijpassend drankje. En intussen proeft men ook de sfeer van de oude universiteitsstad met haar rijke geschiedenis, want u krijgt een uitgebreid wandelboekje aangeboden, dat u van de ene naar de andere locatie voert.

Bestel uw kaarten hier. Vul bij het veld “Opmerking” de naam van de begunstigde in en wij sturen u een feestelijke PDF, die u kunt uitprinten en cadeau doen.