Een warme handdruk als bekrachtiging van de overname door Trudy Kwik (r) en Frank van Leeuwen (l)

Een warme handdruk als bekrachtiging van de overname door Trudy Kwik (r) en Frank van Leeuwen (l)

Leiden City Events, één van de grotere aanbieder van groepsarrangementen in Leiden, wordt overgenomen door Groepswijzer.nl. KWIK Events & Relatiemarketing, het bedrijf naast Leiden City Events, gaat zich geheel richten op de organisatie van evenementen in het hele land.

KWIK, al vele jaren actief in de evenementenbranch, startte in 2008 met Leiden City Events en bood een keur van stadsarrangementen aan. Eigenaar Trudy Kwik: “Hoewel Leiden City Events al die jaren heel goed liep, merkten we toch dat ons hart vooral bij onze core business ligt, het organiseren van B2B events en sinds kort onze andere tak, foodtruck festivals, Rrrollend. Hierdoor blijft er te weinig tijd en focus over voor de groepsarrangementen.”

Groepswijzer.nl sinds 2006 actief met groepsuitjes in heel Zuid-Holland, is blij met het verwerven van Leiden City Events. Directeur Frank van Leeuwen: “We werkten de laatste jaren al samen met Leiden City Events. Maar je ziet dat, nu het economisch beter gaat, bedrijven weer terugkeren naar hun kernactiviteiten, dus dit is een logische stap.”

Voor meer informatie: Trudy Kwik (071-5137775) of Frank van Leeuwen (071-5235530)