In deze nieuwsbrief aandacht voor het nostalgiefestival ‘Verhalen van de stad’, Schemerstad, de LeidenWalk en de Lentebierwandeling. Wilt u meer weten over onze activiteiten? Neem dan een kijkje op www.prokwadraat-groepswijzer.nl of op onze facebookpagina’s. Daar zijn regelmatig leuke acties te vinden. 

8 april 2018 – Verhalen van de stad – Leidse Draaiorgeldag

 

Op zondag 8 april 2018 is de Leidse binnenstad de plek waar u moet zijn voor een vermakelijke mid

 

dag. U kunt genieten van locatietheater, thematische wandelingen, een nostalgische vaartocht, lezingen, poëzie, kunst in de openbare ruimte en Leidse Draaiorgels. Kijk voor het complete programma op www.verhalenvandestad.nl of schrijf u direct in voor de thematische stadswandelingen:
14.00 uur Rembrandtwandeling
15.00 uur Verhalen van de Breestraat
14.00 en 16.00 uur Kelderwandeling met Jeroen Windmeijer

 

 22 april 2018 – Groepswijzer.nl LeidenWalk

Groepswijzer.nl is ook dit jaar hoofdsponsor van de Groepswijzer.nl LeidenWalk. Heb je zin om mee te doen met de leukste wandeling van Leiden? Je start vanuit de tuin van Rijksmuseum Volkenkunde. Dit jaar kun je kiezen uit 4 afstanden.
Kijk voor meer info op www.leidenwalk.nl
Ps: bent u op zoek naar een organisatie die voor u een (wandel)evenement kan organiseren? Dat doen wij graag voor u.

22 april Lentebierwandeling en 10 juni Zomerbiervaart

Na het Winterbierfestival is het weer tijd voor de uitermate gezellige Lentebierwandeling en Zomerbiervaart. Tijdens de Lentebierwandeling combineert u een mooie wandeling door de Leidse binnenstad met een bezoek aan zes authentieke cafés waar u geniet van een lentebier en een bijpassend hapje. Bij de Zomerbiervaart wordt u vervoerd met een comfortabele boot!

 

Ps: Wilt u met uw organisatie op een andere dag een dergelijk evenement houden? Dat organiseren wij graag voor u.

18, 19 en 20 mei 2018 – Schemerstad Leiden

 

Tijdens het Pinksterweekeinde vaart de Schemerstad vloot weer uit. Op 18, 19 en 20 mei 2018 vaart u langs vijf stukken locatietheater in de feeëriek
e Leidse binnenstad. Een ervaring om nooit te vergeten. U kunt meevaren in de door ons gearrangeerde comfortabele rondvaartboten of meevaren
in uw eigen boot. Voor bubbels op de kade en een hapje en drankje onderweg wordt gezorgd.
Meer informatie: www.schemerstad.nl
Ps: Wilt u meevaren met uw personeel of relaties? Neem dan contact met ons op voor meer informatie over onze aantrekkelijke arrangementen.