Doe mee met de LadiesWalk! 21 april 2013 (voorinschrijving sluit op 17 april 2013)

Nog meer leuke dingen…
Naast de LadiesWalk heeft ProKwadraat-Groepswijzer.nl nog veel meer leuke evenementen voor u in petto:

Groepsuitjes te kust en te keur…

Hoofdsponsor van de Ladieswalk is Groepswijzer.nl. Dit bedrijf is gespecialiseerd in groepsuitjes. Neem een kijkje op de website van Groepswijzer.nl voor uitjes in:
  • Leiden
  • Den Haag
  • Delft
  • Haarlem
  • Amsterdam
  • Kaag en Braassem
  • Het Groene Hart
  • Dordrecht

www.groepswijzer.nl.

Komende zondag is het weer zover. De zesde editie van de Groepswijzer.nl LadiesWalk. Het belooft weer een leuke dag te worden. Dit keer gaan de wandelingen via de Hortus Botanicus zuidwaarts. Ook ditmaal wordt zoveel mogelijk de groene ruimte opgezocht en voert de wandeling langs mooie plekjes in Leiden en omgeving. Het officieuze startschot wordt gecombineerd met de opening van de Ladywall om 11.00 uur in de grote galerie in Kunstcentrum Haagweg 4.
Al ingeschreven?
U ontvangt 18 april een e-mail met uw inschrijfnummer en de laatste gegevens.
Nog niet ingeschreven?
U kunt tot 17 april 2013 nog voorinschrijven via www.ladieswalk.nl. U kunt ook op de dag zelf inschrijven u betaalt dan € 11,50 i.p.v. € 9,50.
Wandeling
Als u wandelen en gezelligheid een goede combinatie vindt, dan is de LadiesWalk een geschikte wandeling. Moeders en dochters, vriendinnen, collega’s, iedereen kan meedoen. De wandeling start tussen 10.00 en 12.00 uur bij Kunstcentrum Haagweg 4. Gezelligheid en comfort staan tijdens de tocht voorop. U kan kiezen uit een korte (10 km) en een lange route (20-25 km). U kunt tot 17.00 uur binnenkomen.
Goodiebag
Uiteraard laten wij u niet met lege handen naar huis gaan! Na afloop staat er nog een goodie-bag op u te wachten! Inmiddels is bekend dat de volgende bedrijven en organisaties aan de LadiesWalk meewerken: de Hortus Botanicus, de Tuin van de Smid, V&D, Fates, Ici Paris, Cacao van jou, Vrouwen van Nu, Sportcity Steenschuur en Sanoma.
Liliana Fonds
De LadiesWalk 2013 steunt het Liliane Fonds dat zich inzet voor kinderen en jongeren met een handicap in ontwikkelingslanden. Op deze manier krijgen zij de kans om weer mee te tellen binnen hun eigen gemeenschap.
Voor elke deelnemer die meedoet, doneert de organisatie een euro aan het Liliane Fonds. Wij hopen natuurlijk een zo groot mogelijk bedrag op te halen voor het Liliane Fonds.
Inschrijven en doorsturen
Schrijf nu tot 17 april 2013 in op www.ladieswalk.nl
voor € 9,50 p.p. U kunt ook op de dag zelf inschrijven. Het inschrijfgeld bedraagt dan € 11,50 p.p.. Tenslotte, hoe meer vrouwen meelopen, hoe gezelliger het is, dus stuur dit bericht door via de onderstaande link.
Parkeren en bereikbaarheid
Als u met de auto komt kunt u parkeren bij Stadsparkeerplan Leiden. Deze zeer ruime parkeerplaats is gelegen naast Kunstcentrum Haagweg 4. Klik hier om de route naar de parkeerplaats te bepalen.

Uitrijkaarten zijn tegen gereduceerd tarief bij de inschrijfbalie te koop.
LadyWall
ZONDAG, 21 april 2013 11.00 uur – VRIJDAG, 31 mei 2013 Kunstcentrum Haagweg 4
ladywallGalerie Diana Lepelaar organiseert vanaf 21 april t/m 31 mei een tentoonstelling van allure in de grote ruimte aan de Haagweg 4.Op de zondagen zal er live worden geschilderd in de ruimtes naast de galerie.
De opening van deze tentoonstelling valt gelijk met het symbolische startschot van de LadiesWalk.
Groepswijzer.nl LadiesWalk, Haagweg 4F5, 2311 AA LEIDEN,
t: 071-5236805 – e: info@ladieswalk.nl – www.ladieswalk.nl