Tijdens de Proeftocht, de culinaire wandeling Leiden kunnen deelnemers  op zondag 5 maart 2017 gezellig wandelen door de historische Leidse binnenstad en intussen kennismaken met de culinaire kunst van een aantal restaurants.
Na de succesvolle edities in 2014 en 2015 organiseert ProKwadraat-Groepswijzer.nl wederom een Proeftocht door Leiden. Een wandeling langs vijf prima restaurants waar de deelnemers tussen 13.00 en 18.00 uur vijf verschillende gerechten eten die samen een overheerlijke proeverij vormen. Elk gerecht wordt vergezeld door een glaasje wijn of een ander bijpassend drankje. Organisator Groepswijzer.nl laat zich als stadswandelspecialist niet onbetuigd en heeft een aantrekkelijk wandelboekje samengesteld waarmee de weg door de Sleutelstad wordt gewezen. De deelnemers wandelen zo op een leuke, verrassende manier van restaurant naar restaurant.

Deelnemende restaurants

De deelnemende restaurants zijn Restaurant het Prentenkabinet, Kasual, ‘t Koetshuis, De Gaanderij en Kitch&. De gastvrouwen en gastheren staan klaar om de deelnemers met open armen te ontvangen!

Inschrijven

Deelname kost € 49,50 p.p. Inschrijven t/m 2 maart 2017 via  www.proeftocht.nl. De routes en vouchers worden drie dagen voor de proeftocht opgestuurd.