Overhandiging-magazine-008ProKwadraat-Groepswijzer.nl, de organisator van publieksevenementen en groepsuitjes in Leiden en Zuid-Holland, viert het aanbreken van het seizoen met de uitgave van een nieuw magazine. Onder de titel .Uit biedt dit magazine een overzicht van de evenementen, die het bedrijf organiseert. .Uit zal op vele strategische punten in de stad te vinden zijn.

Het theaterevenement Schemerstad, de Nacht van Rembrandt, het nieuwe smallbandfestival BIGGG!, het is maar een greep uit de cultuur die ProKwadraat over de stad Leiden uitstrooit. In het magazine formuleert het bedrijf een heldere visie: er is geen verschil tussen hoge of lage cultuur en het draaiorgel is van eenzelfde waarde als het symfonieorkest. Deze opvatting is ook terug te vinden in de groepsuitjes, die onder de naam Groepswijzer.nl worden aangeboden: diepgravende stadswandelingen staan naast lichtvoetig amusement.

Het eerste exemplaar van het magazine .UIT werd vandaag door Frank van Leeuwen (directeur ProKwadraat) overhandigd aan Agta Kockman (General Manager Visitor Center Leiden). Het nieuwe magazine is gratis verkrijgbaar bij onder andere ProKwadraat-Groepswijzer.nl (Haagweg 4), Visitor Center Leiden (Stationsweg 41) te Leiden en ligt op tal van leestafels in de Leidse horeca.

Klik op het plaatje of deze link om  .uit-magazine te downloaden.
voorzijde.uit