startplek bij 8e editie op zondag 19 april 2015

De 8e editie van de Groepswijzer.nl LadiesWalk zal dit jaar op zondag 19 april 2015 starten bij het Rijksmuseum Volkenkunde in Leiden. Er worden weer wandelingen uitgezet van 10 en 20 kilometer door Leiden en omgeving. Ook dit jaar is er weer de 5 kilometer,  een stadswandeling door Leiden onder leiding van een stadsgids van Groepswijzer.nl. Na afloop krijgt iedere deelnemer een goodiebag.

Volkenkunde unieke startplek
Met de museumtuin van het Rijksmuseum Volkenkunde heeft de Groepswijzer.nl LadiesWalk een droomlocatie gevonden. Een prachtige tuin die ook nog eens op loopafstand van het station en diverse parkeerterreinen Webaffiche GW LadiesWalk 2014- A3is gevestigd. Het voornemen van de organisatie en de museumleiding is om er een meerjarige verbintenis van te maken. Deelnemers aan de LadiesWalk krijgen na de wandeling op vertoon van hun routeboekje op de dag zelf de gelegenheid gratis het museum te bezoeken.

Stadswandeling door Groepswijzer.nl gidsen
Een stadswandeling door de Leidse binnenstad onder leiding van een gids. Hoofdsponsor en stadswandelspecialist Groepswijzer.nl stelt een aantal gidsen beschikbaar die een aantal rondwandelingen verzorgen. Een groep bestaat uit maximaal 20 deelnemers.

Het goede doel
Ook dit jaar ondersteunt de Groepswijzer.nl LadiesWalk een goed doel. Van elke deelnemer gaat € 1 naar het goede doel.

Inschrijving
Inschrijven kan tijdens de voorverkoop voor de LadiesWalk kan tot 12 april 2015 voor € 9,50 via www.ladieswalk.nl of op zondag 19 april tussen 10.00 uur en 12.00 uur bij de inschrijfkraam in de museumtuin van Volkenkunde voor €11,50. De stadswandeling met gids kan alleen bij voorinschrijving worden geboekt, hiervoor geldt een toeslag van € 3. Meer informatie kunt u vinden op onze website www.ladieswalk.nl