van links naar rechts Frank van Leeuwen, Willemien van Lint, Bart in 't Veld en Nanja Giesbert

Vijf jaar geleden werd een nieuw bedrijf opgericht, ProKwadraat-Groepswijzer.nl. Dit initiatief van Frank van Leeuwen en Bart in ’t Veld richtte zich op recreatie en toerisme in de breedste zin van het woord.  Groepsarrangementen, publieksevenementen en productontwikkeling werden de belangrijkste activiteiten. Inmiddels bestaat ProKwadraat-Groepswijzer.nl vijf jaar en is het bedrijf uitgebreid, zowel in aantal mensen, aantal vierkante meters kantoorruimte als in haar werkgebied. Zij laat vandaag de dag op vele plekken in Zuid-Holland haar sporen achter, in de vorm van groepsarrangementen, publieksevenementen en nieuwe producten op het gebied van recreatie.

In Leiden is ProKwadraat vooral bekend als de initiatiefnemer en organisator van Schemerstad, de Nacht van Rembrandt, de Leidse Waterdagen, de LadiesWalk en de Leidse Draaiorgeldag. Minder bekend bij de Leidenaar is dat Groepswijzer.nl jaarlijks vele duizenden mensen naar de Sleutelstad lokt door middel van een keus uit meer dan honderd groepsarrangementen. Of het nu gaat om stadswandelingen, speurtochten, workshops of museumbezoek… Groepswijzer.nl heeft het in haar aanbod.

ProKwadraat-Groepswijzer.nl viert in september haar verjaardag en is intussen al hard aan het werk voor het succes van de volgende vijf jaar!