De winter is in aantocht; vanouds een seizoen waarin we meer binnen dan buiten zijn. En toch kent iedereen het plezier van de frisse winterkou, de laagstaande zon en de sfeervolle stadsgezichten. En het genot van een stevige Hollandse wintermaaltijd, natuurlijk. Omdat wij er van overtuigd zijn dat ook u graag een frisse neus wilt halen in de winter hebben we onze winterarrangementen groepen voor u op een rijtje gezet. Op www.groepswijzer.nl vindt u een achttal winterarrangementen. Heeft u iets anders in uw hoofd en wilt u de organisatie hiervan bij ons uitbesteden? Neem dan contact op met Groepswijzer.nl  

Delftse Stamptocht

Delft22-small

Een winterse wandeling door het sfeervolle Delft in de avond. Mét een stevige stamppotmaaltijd vooraf en heerlijke chocolademelk als toetje.

Leidse Stamptocht

Netherlands_leiden_01-small

Een winterse stadswandeling door het sfeervolle Leiden in de avond. Mét een stevige stamppotmaaltijd vooraf en heerlijke chocolademelk als toetje.

 

Stadsganzenbord Leiden in de Winter

De_put_ijs_1_-_p_melman-small

Een speciale versie van het welbekende Stadsganzenbord Leiden, de unieke puzzeltocht van Groepswijzer.nl. Met bezoek aan het SieboldHuis en warme chocolademelk na afloop.

Bekijk hier meer informatie

 

Stamptocht Den Haag

The_hague_binnenhof_at_night-small

Een sfeervolle stadswandeling Den Haag in de avonduren, voorafgegaan door een stevige en smakelijke maaltijd.

Winterbierwandeling Leiden

Bokkenwandeling_leiden-small

Een gezellige ‘kroegentocht’ door het historisch centrum van Leiden, onderweg bezoekt u een aantal cafés waar u een heerlijk winterbiert ontvangt!

Misdadige Winterverhalen in Leiden

Img_2592-small

Na een stevige wintermaaltijd verkent u de stad voor een boeiende rondleiding waarin u kennismaakt met de illustere misdadigers die Leiden rijk was, zoals Goeie Mie, de gifmengster.

Stamptocht Haarlem

Haarlem_by_nite-small

Een winterse wandeling door het sfeervolle Haarlem in de avond. Mét een stevige stamppotmaaltijd vooraf en heerlijke chocolademelk als toetje.

 

Leidse Snertvaart

Galgewater-small

Dit arrangement begint met een stevige winterse maaltijd. Daarna stapt u in een warm overdekt schip voor een bijzondere rondvaart door de stad Leiden. Tijdens en na de rondvaart wordt u verwend met een heerlijk warm drankje.