Gezelligste wandeltocht voor vrouwen rond Leiden steunt Stichting Franniez

De LadiesWalk 2014 is speciaal, maar niet alleen voor vrouwen. Een tocht voor moeders en dochters, vriendinnenclubs en alle vrouwen die graag wandelen en gezelligheid combineren. Voor elke deelnemer die meedoet aan de LadiesWalk, doneert de organisatie een euro aan de stichting Franniez.

De LadiesWalk vindt plaats op zondag 13 april en start tussen 10.00 en 12.00 uur in de tuin van museum Volkenkunde, Steenstraat 1 in Leiden. Deze sportieve wandeltocht voert langs de mooiste plekjes van Leiden en omgeving.  Gezelligheid en comfort staan daarbij voorop. Deelnemers kunnen genieten van een korte en een lange route (respectievelijk 10 en 20 kilometer). Tevens is het mogelijk om een stadswandeling van ca 5 km onder leiding van een enthousiaste gids te lopen.

Bij terugkomst wacht de deelnemers nog een verrassend presentje. Geïnteresseerden kunnen zich van tevoren inschrijven via www.ladieswalk.nl . De inschrijfkosten voor de 10 en 20 km zijn € 9,50 of op de dag zelf bij de inschrijfkraam op het terrein van museum Volkenkunde  € 11,50. De inschrijfkosten voor de stadswandeling zijn € 12,50.

De LadiesWalk 2014 steunt de stichting Franniez die zich inzet voor kinderen met een chronische ziekte. Voor deze kinderen heeft stichting Franniez een spaarsysteem ontwikkeld. Het biedt chronisch zieke kinderen houvast om over een aandoening en behandeling te praten. Troost na een interventie en moed voor interventies die nog volgen.

De LadiesWalk wordt georganiseerd door het Leidse marketing- en evenementenbureau ProKwadraat-Groepswijzer.nl.