Na de Bokkenwandeling en Lentebierwandeling organiseren ProKwadraat-Groepswijzer.nl en Bierproeverij op Eigen Wijze het allereerste Winterbierfestival Leiden. Het festival wordt gehouden op zondag 31 januari 2016 in Scheltema.

Aangezien de wintermaanden zich minder lenen voor een wandeling heeft de organisatie gekozen voor de binnenlocatie Scheltema aan de Marktsteeg Leiden. Een pand met een robuuste, ambachtelijke uitstraling dat past bij de bierbrouwer anno 2016. Tijdens het Winterbierfestival Leiden in Scheltema zullen een aantal kleine Nederlandse brouwers zich presenteren met diverse winterbieren. De bezoekers ontvangen bij binnenkomst een startpakket met daarin een speciaal proefglas, munten en een programmaboekje. Daarna kunnen vanzelfsprekend munten bijgekocht worden. Het winterbierfestival duurt van 13.00 tot 19.00 uur. Toegang in de vorm van het startpakket kost € 10 p.p.

Kijk voor meer informatie op www.bierwandeling.nl.


Neem voor meer informatie, een interview of fotomateriaal contact op met Bas Koster (06-30374595) of Frank van Leeuwen (071-5233485) of info@bierwandeling.nl.