Proef de Lente tijdens Lentebierwandeling Leiden (en high tea tocht)

Lentebierwandeling 2014 (16)Groepswijzer.nl en Bierproeverij op Eigen Wijze organiseren op zondag 3 mei 2015 de Lentebierwandeling Leiden. Een gezellige wandeling door de historische Leidse binnenstad waarbij je zes Lentebieren van kleine Nederlandse brouwerijen in zes verschillende cafés kunt proeven. Tegelijkertijd is er ook een High Tea Tocht voor de niet-bierliefhebbers.
Na afloop ontvangen de deelnemers een oorkonde en een leuke attentie. Het speciale glas mogen ze ook houden. De Lentebierwandeling start om 14.00 uur en eindigt als je de complete route hebt afgelegd (uiterlijk 19.00 uur).De wandeling gaat in twee vaste routes langs zes van de twaalf deelnemende cafés waaronder: Biercafé Lemmy’s, Café L’Esperance, Café Re-Spons, Sociëteit de Burcht, Etablissement Einstein, Café de Keyzer, Café de Vergulde Kruik, Café de Kroeg, Café de WW, Café van Hout en Café Plantage. Deelname bedraagt € 27,50 p.p. Inschrijven voor de bierwandeling kan op www.bierwandeling.nl. Er kan niet op de dag zelf worden ingeschreven.

NIEUW High Tea Tocht op dezelfde dag

Om ook de niet-bierdrinkers van dienst te zijn organiseert Groepswijzer.nl een High Tea Tocht. Een wandeling door de stad waarbij in elk deelnemend restaurant wordt genoten van een ander bestanddeel van een echte Engelse High Tea. Zo serveert het ene restaurant scones, het volgende sandwiches, een ander weer quiche en ga zo maar door. Deze restaurants worden met elkaar verbonden door een aantrekkelijke beschreven wandeling door de Leidse binnenstad.

 

 

Meer informatie:  Lentebierwandeling.nl en High Tea Tocht.