Op zondag 4 november 2018 organiseren ProKwadraat-Groepswijzer.nl en Bierproeverij Op Eigen Wijze de achtste editie van de Bokkenwandeling in Leiden. De Bokkenwandeling is een wandeling door de historische Leidse Binnenstad langs zes cafés . In elk café krijgen de deelnemers een bockbier van een kleine Nederlandse brouwerij te proeven. Bij de bockbieren wordt een klein bijpassend hapje geserveerd. Bij de start ontvangt men een speciaal bierglas, een stempelkaart, een (handige) attentie, routebeschrijving en zes bockbierbonnen. Aan het eind van de route ligt in de laatste kroeg bij een volledig ingevulde stempelkaart een oorkonde klaar. De Bokkenwandeling start om 14.00 uur en eindigt om 19.00 uur.

Achttien authentieke Leidse cafés
De Bokkenwandeling is in de loop der jaren uitgegroeid tot een volwassen maar niet minder gezellig bierevenement in Leiden. De deelnemers wandelen via de rode, groene of blauwe route langs zes van de achttien deelnemende cafés waaronder: Café

Kaarten Bokkenwandeling
Kaarten voor de Bokkenwandeling kosten € 29,95 en zijn te koop via www.bierwandeling.nl en vanaf 5 oktober bij onder andere: De Bierwinkel, Hartesteeg 9, Leiden; Drankenhandel Leiden, Zeemanlaan 22b, Leiden; Slijterij Wijnhandel Jan Toet, Diamantplein 1, Leiden; Slijterij Adegeest, van Beethovenlaan 19, Voorschoten en Uw Topslijter In de Hoftuin, Anjelieren 13, Rijnsburg.

Meer info: www.bokkenwandeling.nl


Elk jaargetijde organiseren Bierproeverij op eigen wijze en ProKwadraat-Groepswijzer.nl een Bierevenement in Leiden. In het voorjaar de Proeftocht, culinaire bierwandelingLentebierwandeling, in de zomer de Zomerbiervaart”, in het najaar de Bokkenwandeling. Aantrekkelijke wandelingen door de historische binnenstad langs zes cafés waar zes verschillende speciaal bieren van kleine Nederlandse brouwerijen worden geschonken. ‘s Winters organiseren wij het Winterbierfestival Leiden in Scheltema waarbij een groot aantal brouwers zich presenteren met winterse bieren.