8 november 2015 – vijfde editie Bokkenwandeling Leiden

Op zondag 8 november 2015 organiseren ProKwadraat-Groepswijzer.nl en Bierproeverij Op Eigen Wijze de vijfde editie van de Bokkenwandeling in Leiden. De Bokkenwandeling is een wandeling door de historische Leidse Binnenstad langs zes cafés. In elk café krijgen de deelnemers een Bockbier van een kleine Nederlandse brouwerij te proeven. Bij deze Bockbieren wordt een klein hapje bijpassend hapje geserveerd. Bij de start ontvangt men een speciaal lustrumglas, een stempelkaart, een routebeschrijving en zes bockbierbonnen. Aan het eind van de route ligt in de laatste kroeg bij een volledig ingevulde stempelkaart een oorkonde en een leuke muzikale attentie klaar. De Bokkenwandeling start om 14.00 uur.

Twaalf authentieke Leidse cafés

De Bokkenwandeling is in de loop der jaren uitgegroeid tot een volwassen maar niet minder gezellig bierevenement in Leiden. De deelnemers wandelen via de rode of blauwe route langs zes van de twaalf deelnemende cafés. Café de Keyzer, Café Re-spons, Café L’Espérance, Café de Vergulde Kruik, Biercafé Lemmy’s, Café Storm, Sociëteit de Burcht, Etablissement Einstein, Café Van Hout, Café Plantage, Café de Uyl van Hoogland en Dranklokaal de WW.

Kaarten Bokkenwandeling

Kaarten voor de Bokkenwandeling kosten € 27,50 en zijn te koop via www.bokkenwandeling.nl en in de volgende slijterijen:De Bierwinkel, Hartesteeg 9, Leiden; Drankenhandel Leiden, Zeemanlaan 22b, Leiden; Slijterij Wijnhandel Jan Toet, Diamantplein 1, Leiden; Slijterij Adegeest, van Beethovenlaan 19, Voorschoten; Slijterij Mitra, Herenstraat 122a, Voorhout en Uw Topslijter In de Hoftuin, Anjelieren 13, Rijnsburg.