Gezellige wandeling door Leidse binnenstad promoot unieke Lentebieren van kleine Nederlandse brouwerijen!

Het samenwerkingsverband Bierwandeling.nl (ProKwadraat-Groepswijzer.nl en Bierproeverij op Eigen Wijze) organiseren op zondag 22 april 2018 weer de Lentebierwandeling Leiden. De Lentebierwandeling is een wandeltocht door de historische Leidse binnenstad waarbij de bezoeker zes Lentebieren van kleine Nederlandse brouwerijen in zes verschillende cafés proeft.

Aantrekkelijke route langs authentieke cafés met bijzondere Lentebieren

Het aanbod bestaat uit frisse Lentebieren op tap van kleine Nederlandse brouwerijen. Sommige bieren zijn nog nooit eerder uitgebracht en beleven op deze dag hun première. De bierwandeling is bedoeld als promotie van het Nederlands speciaal bier van kleine Nederlandse brouwerijen. De bieren worden geserveerd met een bijpassend hapje. De wandeling gaat in twee vaste routes door de historische binnenstad van Leiden langs zes van de twaalf deelnemende cafés. In het eerste café ontvangen de deelnemers en deelnemerspakket en een leuke attentie. Na afloop krijgen de deelnemers een oorkonde uitgereikt. Het speciale bierglas mag de deelnemer mee naar huis nemen. De Lentebierwandeling start om 14.00 uur en eindigt als je de complete route hebt afgelegd (uiterlijk 19.00 uur).

Deelnemende cafés Lentebierwandeling

Deelnemende cafés zijn: Bad Habits, de Spijkerbak, de Roze Beurs, de Bruine Boon, Van Hout, de Plantage, de WW, de Re-spons, de Keyzer, Lemmy’s, Einstein en Koetshuis de Burcht.

Inschrijven en meer informatie

Deelname bedraagt € 29,50 p.p. Hiervoor ontvangt de deelnemer een bierwandeling glas, zes lentebieren met hapje, routebeschrijving, oorkonde en leuke attentie. Meer informatie en inschrijven: www.Lentebierwandeling.nl. Inschrijven kan online tot donderdag 19 april 2018 of op de dag zelf voor € 32,50 p.p.

Elk jaargetijde zijn eigen Leidse bieractiviteit van Bierwandeling.nl

Naast de Lentebierwandeling organiseert Bierwandeling.nl in elk jaargetijde een ander bierevenement. In de zomer de nieuwe Zomerbiervaart, in de herfst de Bokkenwandeling en in de winter het Winterbierfestival. Meer informatie: www.lentebierwandeling.nl