Drie routes tijdens zesde editie van Bokkenwandeling Leiden op zondag 6 november 2016

Op zondag 6 november 2016 organiseren ProKwadraat-Groepswijzer.nl en Bierproeverij Op Eigen Wijze de zesde editie van de Bokkenwandeling in Leiden. De Bokkenwandeling is een wandeling door de historische Leidse Binnenstad langs zes cafés .

In elk café krijgen de deelnemers een Bockbier van een kleine Nederlandse brouwerij te proeven. Bij deze Bockbieren wordt een klein hapje bijpassend hapje geserveerd. Bij de start ontvangt men een speciaal glas, een stempelkaart, een handige attentie, routebeschrijving en zes bockbierbonnen. Aan het eind van de route ligt in de laatste kroeg bij een volledig ingevulde stempelkaart een oorkonde. De Bokkenwandeling start om 14.00 uur.

Achttien authentieke Leidse cafés

De Bokkenwandeling is in de loop der jaren uitgegroeid tot een volwassen maar niet minder gezellig bierevenement in Leiden. De deelnemers wandelen via de rode of blauwe route langs zes van de achttien deelnemende cafés: Het Stadsbrouwhuis, Galerie-café Leidse Lente, Café de Spijkerbak, Café de Pelikaan, Café de Dikke Dame, Café de Roze Beurs, Café de Keyzer, Café Re-spons, Café de Vergulde Kruik, Biercafé Lemmy’s, Café Storm, Sociëteit de Burcht, Etablissement Einstein, Café Van Hout, Café Plantage, Café de Uyl van Hoogland, de Bruine Boon en Dranklokaal de WW.

Kaarten Bokkenwandeling

Kaarten voor de Bokkenwandeling kosten € 29,50 en zijn te koop via www.bokkenwandeling.nl en vanaf 10 oktober bij onder andere: De Bierwinkel, Hartesteeg 9, Leiden; Drankenhandel Leiden, Zeemanlaan 22b, Leiden; Slijterij Wijnhandel Jan Toet, Diamantplein 1, Leiden; Slijterij Adegeest, van Beethovenlaan 19, Voorschoten; Slijterij Mitra, Herenstraat 122a, Voorhout en Uw Topslijter In de Hoftuin, Anjelieren 13, Rijnsburg.

Noot voor de pers:
Neem voor meer informatie contact op met Frank van Leeuwen 071-5233485 of Bas Koster 06 303 74 595. Voor veel leuk promotioneel fotomateriaal kunt u terecht op onze google-drive.