Bokkenwandeling LeidenOp zondag 13 november 2011 organiseren ProKwadraat en Bierproeverij Op Eigen Wijze in samenwerking met een zestal Leidse kroegen de allereerste Bokkenwandeling Leiden. De Bokkenwandeling is een aantrekkelijke stadswandeling door de prachtige historische Leidse binnenstad langs zes cafés die allemaal een ander bijzonder bokbier op tap hebben. Kortom een uitermate gezellige proeverij!

Zes cafés, Zes bokbieren
De Bokkenwandeling Leiden doet middels een prachtige historische wandeling de volgende cafés aan die allemaal een ander Bokbier op tap hebben: Café Bonte Koe, Café Storm, English Pub North End, Biercafé Lemmy’s, Café ‘t Keizertje en Café ‘t Praethuys. Vanzelfsprekend doen de gastheren van deze etablissementen hun uiterste best om de deelnemers in de watten te leggen door het tappen van een perfect bokbiertje en gratis hapjes en lekkere (live)muziek. De wandeling start vanaf 14.00 uur.

Deelnemen aan de Bokkenwandeling
Deelname aan de Bokkenwandeling kost € 25 p.p. De deelnemer ontvangt dan een (bokbier)glas, een beschreven aantrekkelijke stadswandeling, een stempelkaart en zes bokbierbonnen. U haalt in elke kroeg een stempel en als u de bokbierwandeling volbrengt ontvangt de deelnemer op vertoon van een volle stempelkaart een certificaat van deelname en een leuke attentie. Inschrijven voor de Bokkenwandeling kan via www.bokkenwandeling.nl of aan de bar van de deelnemende cafés.

Meer informatie op kunt u vinden op www.bokkenwandeling.nl.