Het was een drukke zondag voor ProKwadraat-Groepswijzer.nl met de organisatie van de Groepswijzer.nl LeidenWalk en de Lentebierwandeling. Honderden mensen kwamen in beweging al dan niet met een glas in de hand…

Veel extra lopers LeidenWalk door toevoeging 30km

Met veel zin vertrokken honderden mannen en vrouwen vanuit de tuin van Museum Volkenkunde voor wandeling van 10, 20 en 30 kilometer of met gids Caecille voor een stadswandeling van 5 kilometer. De routes gingen via Warmond en Leiderdorp langs verrassende plekken. Door de toevoeging van de 30 km aan het assortiment kwamen de wandelaars die trainen voor bijvoorbeeld de Vierdaagse van Nijmegen.

Kijk voor meer foto’s op www.leidenwalk.nl

Lentebierwandeling met zes niet eerder getapte Lentebieren

Na een wat grijzig begin liet de lentezon zich weer zien. De deelnemers aan de Lentebierwandeling waren in een uitermate goede stemming. Gewapend met het speciale bierglas en met het bij deze wandeling horende petje op het hoofd maakten honderden bierwandelaars een wandeling langs zes biercafés. Hier werden lentebieren van kleine Nederlandse brouwerijen geproefd die vergezeld werden door een bijpassend hapje. Liefst zes bieren werden nog nooit eerder getapt!

Klik hier voor een overzicht van de getapte bieren.