winterbierfestival-leiden-2024

Op zondag 28 januari 2024 wordt de achtste editie van het uitermate gezellige indoor Winterbierfestival gehouden in Scheltema in Leiden. 

Tijdens het Winterbierfestival Leiden in Scheltema presenteren 15 kleine Nederlandse brouwers zich met diverse winterse bieren. Bierproeverij Op Eigen Wijze heeft speciaal voor dit festival de lekkerste winterbieren geselecteerd. Scheltema leent zich uitermate goed voor dit festival door haar robuuste, ambachtelijke uitstraling. Tijdens deze editie zal het gebouw in zijn geheel worden gebruikt. Ook de nieuwe zaal, de Zagerij, wordt ingezet om meer deelnemers te kunnen herbergen en de brouwers te spreiden. 

Het Winterbierfestival Leiden duurt van 13.30 tot 18.00 uur. De bezoekers ontvangen bij binnenkomst het bestelde startpakket. Kaarten kosten € 14,50 per stuk en daarvoor krijg je een proefglas, programmaboekje en twee biermunten. Deze zijn tot donderdag 25 januari 2024 12.00 uur online te koop. De resterende kaarten zijn op de dag zelf aan de deur te koop.

Kaartverkoop en meer informatie: www.winterbierfestivalleiden.nl