Na de Bokkenwandeling in de herfst, de Winterbierwandeling in de winter, de Lentebierwandeling in het voorjaar nu ook een Zomerbierevenement. Op zondag 12 juni 2016 organiseert Bierwandeling.nl de eerste Zomerbiervaart in Leiden.

zomerbiervaart-leiden-2016De Zomerbiervaart is een biervaartocht door Leiden waarbij de deelnemers van het ene naar het andere café varen om een speciaal zomerbier van een kleine Nederlandse brouwerij te nuttigen. Zoals bij de andere bierwandelingen ontvangen de deelnemers een speciaal bierglas en wordt er bij het zomerbier een bijpassend hapje geserveerd. De boten pendelen tussen de cafés, op vertoon van de deelnemerskaart kan op- en afgestapt worden.

De kosten per deelnemer bedragen € 34,50 p.p. (incl. zes zomerbieren, speciaal Zomerbiervaart-glas, routebeschrijving, toegang tot de rondvaartboten)  Meer informatie op www.zomerbiervaart.nl.

De online inschrijving stopt op vrijdag 9 juni 2016 om 12.00 uur. Op de dag zelf zijn er tussen 13.30 en 14.30 uur nog een beperkt aantal kaarten te koop op het terras van Catwalk.