Op zondag 7 juli 2024 organiseert ProKwadraat onder de naam Bierwandeling.nl de ZomerSingelBierwandeling in Leiden. Deelnemers kunnen kiezen uit twee routes: de Singelroute door het Singelpark van 6 km of de binnenstad route van ongeveer 3 km. Beide routes gaan langs zes cafés waar een bier van een kleine Nederlandse brouwerij geschonken wordt. Elk bier wordt vergezeld van een klein hapje. Aan het begin van de wandeling ontvangen de deelnemers een glas, de route en zes bierbonnen en wandelen maar!

Authentieke Leidse cafés
De deelnemende kroegen zijn stuk voor stuk authentieke Leidse cafés met hun eigen verhaal en sfeer. De cafés die in ieder geval aangedaan worden zijn Café Jantje van Leiden, Café Van Hout, Café Plantage, English Pub North End, Sportscafé Vi-King, café l’Espérance, Brouwerij Pronck, Restaurant de Vriend, Café Lemmy’s, Bierlokaal de Veste en Café de Keyzer. 

Deelnemen
Deelname aan de Lentebierwandeling kost € 37.50 p.p. De deelnemers ontvangen een uniek bierglas, routebeschrijving, stempelkaart en zes bierbonnen. U haalt in elke kroeg een stempel en als u de Lentebierwandeling volbrengt ontvangt u op vertoon van een volle stempelkaart. De oorkonde kunt u na afloop downloaden. Er zijn twee vaste routes (de singelroute 6 km en de binnenstad route 3 km) met elk 6 cafés. Start vanaf 14.00 uur.

Meer informatie en kaarten: www.zomerbierwandeling.nl