BinnenBock 2020

BinnenBock november 2020

BinnenBock 2020

Hoe gaat de BinnenBock in zijn werk? Bas Koster van Bierproeverij op eigen Wijze en Frank van Leeuwen van Bierwandeling.nl nemen u mee voor een virtuele bierwandeling langs vier brouwerijen. […]
Dit evenement is voorbij.

BinnenBock 2020

Hoe gaat de BinnenBock in zijn werk? Bas Koster van Bierproeverij op eigen Wijze en Frank van Leeuwen van Bierwandeling.nl nemen u mee voor een virtuele bierwandeling langs vier brouwerijen. U schakelt in op Zoom met een speciale link die u vooraf ontvangt. Vanuit de studio presenteren zij een inhoudelijke maar luchtige biershow. U krijgt een kijkje in de keukens van de deelnemende brouwerijen.

Het pakket dat u besteld is bestemd voor een proeverij door 1 persoon; vanzelfsprekend kunt u ook met 2 of 3 personen een flesje delen. U krijgt een pakket met 8 bieren en een aantal hapjes. Tijdens het programma worden vier bieren behandeld. Bij elk bier krijgt u ook uitleg over het bijpassende hapje. De andere vier in het pakket aanwezige bieren kunt u na afloop op eigen gelegenheid opdrinken. Het programma begint om 20.30 en sluit om 22.30 uur.

Meer aankomende evenementen…