Op 5 maart 2023 organiseert Bierwandeling.nl de tweede editie van de Jeneverwandeling in Leiden. Een wandeling langs zes cafés waarbij je zes verschillende jenevers kunt proeven en een eerbetoon aan de rijke historie van Leiden het gebied van de jeneverproductie. Geen standaardkruiken van de plank maar stuk voor stuk bijzondere jenevers. Vanzelfsprekend wordt aan de opeenvolging van de jenevers tijdens deze wandelproeverij aandacht besteed en wordt elke jenever vergezeld door een bijpassend hapje. Elke deelnemer ontvangt aan het eind van de Jeneverwandeling een speciale oorkonde. Het glas waarin de de jenevers worden geschonken mag na afloop ook naar huis worden meegenomen.

De cafés die zullen deelnemen zijn: Biercafé Lemmy’s, Uyl van Hoogland, Van Goyen Jeneverhuis, Café Van Hout, Dranklokaal de WW en café L’Espérance.

Anders dan bij Ook bij deze tweede editie zullen de organisatoren Bas (Bierproeverij op Eigen Wijze) en Frank (ProKwadaat-Groepswijzer.nl) meelopen en gezamenlijk met u het glas heffen!

Kaarten en meer info op www.jeneverwandeling.nl