Schemerstad is niet meer weg te denken uit de Leidse evenementenagenda. Voor de 13e keer vaart de vloot uit voor een avond spektakel. Met een boot van de organisatie óf met je eigen sloep – en gezelschap – vaar je in een carrousel door de Leidse wateren. De avond valt, het wordt steeds een beetje donkerder…………..

Ineens verschijnt er licht, ergens op een onverwachte plek langs het water. Geluid klinkt; stemmen, muziek, iets wat je aandacht trekt. Je kunt niet anders dan kijken en luisteren. Tegen de achtergrond van de historische stad speelt zich theater af dat speciaal voor deze avond, voor jou is gemaakt.

Laat je meevoeren en -varen door Schemerstad. Onze programmeur Erik Siebel is bezig om weer een verrassende avond samen te stellen, de poster is in ontwikkeling, de rederijen zijn gereserveerd.

Op de avond zelf wordt je verwelkomd met muziek en een drankje, je krijgt voor aan boord lekkere versnaperingen en drankjes mee, de schipper weet de weg. Laat je verrassen en verwennen door Schemerstad.

Reserveren kan al: schemerstad.nl.