Al jaren organiseren wij de leukste en mooiste evenementen in Leiden, we noemen hier die van 2024: bierfestivals en -wandelingen, Draaiorgeldag, Leiden Walk, Schemerstad, de 100Bruggenloop en het Biggg Festival. Dat is hartstikke leuk om te doen en we weten dat we daar enorm veel mensen mee plezieren. De stad is gewoon leuker met onze evenementen.

Maar waar zouden we zijn zonder al onze vrijwilligers? Met hun onmisbare inzet en enthousiaste betrokkenheid draait alles beter. Zij maken onze evenementen mede tot een groot succes en dragen bij aan de positieve sfeer die wij zelf ook graag uitstralen. Zij zijn een vaste en hoog gewaardeerde waarde in onze organisatie.

Wij kunnen vrijwilligershulp goed gebruiken, maar wij vinden het gewoon ook heel gezellig om met zoveel mensen al die mooie evenementen in Leiden uit te voeren. Als vrijwilliger bij ProKwadraat Groepswijzer help jij ons op een manier die het beste past bij jouw talenten en agenda tijdens een of meerdere evenementen. We zetten ze hieronder voor je op een rijtje. Samen maken wij de stad leuker!  

  • zondag 28 januari 2024 Winterbierfestival Leiden
  • zaterdag 6 april 2024 Leidse Draaiorgeldag
  • zondag 21 april 2024 Leiden Walk
  • vrijdag 8 en zaterdag 9 juni 2024 Schemerstad
  • vrijdag 21 en zondag 22 september 2024 100 Bruggenloop
  • zondag 10 november 2024 Biggg Festival

Krijg jij er net zoveel zin in als wij? Stuur ons dan een berichtje: info@prokwadraat.nl, bel ons: 071-5233485 of vul het onderstaande formulier in. Wij beloven dat wij goed voor jou zullen zorgen: je krijgt een ‘crew’-shirt, een hapje en drankje, gratis deelname aan het evenement waarbij je helpt en alle dingen die vanzelfsprekend lijken maar dat echt niet altijd zijn. En aan het eind van het seizoen vieren we met alle vrijwilligers een feestje bij het Biggg Festival in Scheltema op zondag 10 november. Je bent van harte welkom in ons team!