De Leidse evenementen van ProKwadraat

Welkom bij de evenementen van ProKwadraat! Ontdek de levendige en inspirerende evenementen die wij organiseren in Leiden. Van culturele festivals tot gezellige bierwandelingen, er is voor ieder wat wils. Laat je verrassen door de bruisende sfeer van Leiden en geniet van de unieke evenementen die deze stad te bieden heeft. Of je nu een liefhebber bent van muziek, theater, sport of kunst, onze evenementen in Leiden zullen je zeker niet teleurstellen. Mis de kans niet om deel te nemen aan de meest opwindende en betoverende events in Leiden. Klik op een van de evenementen hieronder en bezoek de bijbehorende  website voor meer informatie. Kom en beleef samen met ons de magie van evenementen Leiden!

Evenementenreeks Schemerstad

Schemerstad

Binnenstad Leiden Leiden, Zuid-Holland, Nederland

Vaar mee met de vloot van Schemerstad in één van onze comfortabele rondvaartboten langs vijf speciaal voor dit festival gemaakte theaterstukken langs het water in de sfeervolle Leidse binnenstad.

€39,50

ZomerSingelbierwandeling

Cafés binnenstad Leiden Leiden, Zuid-Holland, Nederland

Tijdens de Zomerbierwandeling wandelt u langs zes cafés waar u een heerlijk zomers bier met bijpassend hapje te drinken krijgt.

€36,50

Evenementenreeks Jeneverwandeling

Jeneverwandeling

Binnenstad Leiden Leiden, Zuid-Holland, Nederland

Een wandeling langs zes cafés waarbij je zes verschillende bijzondere jenevers kunt proeven. Geen standaardkruiken van de plank maar bijzondere jenevers.

€36.50