Leiden in de 17e eeuw: een rijke stad, beroemd om zijn laken, dat verkocht wordt over de hele wereld. Van heinde en verre stromen ze toe, de handwerkslieden, de kooplui en de marketenters. De stad is een vergaarbak van rijken en armen, hoge heren en criminelen en vele nationaliteiten. Het kan haast niet anders: iemand wordt vermoord.

Maar door wie? En waarom? Dat is aan uw gezelschap om op te lossen, terwijl u ook nog eens geniet van een heerlijk diner.
U gaat aan tafel en na uw eerste drankje ziet u hoe de moordgeschiedenis zich ontvouwt. U maakt kennis met de personages, kan al gaan raden naar hun onderlinge verhoudingen en de eerste verdenkingen zullen postvatten. Maar zijn ze correct? Na de eerste scène schuiven de acteurs bij u aan en kunt u hen vragen stellen: Wie ben je? Waarom ben je in Leiden? Vervolgens kunt u onder het genot van het voorgerecht onderling uw theorieën over de moord uitwisselen.
En zo gaat het verder: tussen de verschillende gangen krijgt u steeds meer te zien van wat zich in het 17e-eeuwse Leiden heeft afgespeeld en met steeds meer informatie zou u toch steeds dichter bij de moordenaar en zijn motief moeten komen. Of niet?

Inclusief: driegangen diner (incl. 1 drankje), spel van 3 tot 6 acteurs (afhankelijk van groepsgrootte)
Duur: Ca. 3,5 uur
Prijs: 51 personen of meer € 51,50 excl. BTW
41-50 personen € 57,50 excl. BTW
31-40 personen € 58,50 excl. BTW
20-30 personen € 66,50 excl. BTW

Ga voor meer info of reserveringen naar: http://www.groepswijzer.nl/groepsuitjes/in/leiden/moorddiner-leiden
N.B. Bij dit moorddiner worden geen semi-lollige verkleedpartijen of acteerprestaties van u verwacht.