Ibanner-september-actieedereen die in september 2013 een groepsarrangement bij Groepswijzer.nl boekt ontvangt bij de bevestiging gratis het fietsrouteboekje ‘Met de fiets op stap‘ ter waarde van € 9,95.

Het uitje hoeft niet in september plaats te vinden. Ga naar www.groepswijzer.nl om een keus uit ons enorme aanbod te maken.

Met de fiets op stap:
Zuid-Holland is de dichtstbevolkte provincie, maar desondanks zijn er nog heel wat mooie fietsroutes te ontdekken. Een nieuwe uitgave van ProKwadraat maakt dat mogelijk: Met de fiets op stap, 20 fietsroutes langs stad en land. De fietser wordt aan de hand van het knooppuntensysteem de weg gewezen en krijgt bovendien informatie over bezienswaardigheden onderweg. Zoveel mogelijk is het vertrekpunt een TOP (Toeristisch Overstap Punt) of een Fietsers Welkom-locatie, een restaurant dat speciale voorzieningen heeft voor fietsers. Zowel meer stedelijke gebieden zoals Den Haag en Rotterdam als de landelijke omgeving komen in deze routes aan bod. Het boekje is uitgebracht in een handzaam formaat en bovendien goed beschermd tegen natte weersomstandigheden.