Het eind van het jaar brengt ons er toe even om te kijken om te zien of het allemaal de moeite waard was. Het antwoord is wat ons betreft een volmondig “ja”, maar oordeelt u zelf. Wat deed ProKwadraat-Groepswijzer.nl in 2017?


Evenementen

Dit jaar organiseerden wij weer een scala aan evenementen in Leiden.

Liefst vier (!) speciaalbier-evenementen: het Winterbierfestival, de Lentebierwandeling, de Zomerbiervaart en de Bokkenwandeling in samenwerking met Bierproeverij Op Eigen Wijze en de Proeftocht.  
Verhalen van de stad, waarin Leiden en haar geschiedenis weer tot leven komen. (Bekijk hier de filmpjes).
de Proeftocht, een heerlijke culinaire wandeling door Leiden.
Schemerstad, het mooiste theaterevenement van de Sleutelstad.
 De Leidse Draaiorgeldag waarbij Leidse draaiorgels een muzikaal lint door de Leidse binnenstad vormen.  
BIGGG Smallbandfestival, verfijnde muziek op verfijnde plekken.
Leids Festival van het Levenslied, het concours voor de zangers en zangeressen van het levenslied en een ode aan de Zangeres zonder Naam.  

Groepsarrangementen

Voor de  groepsarrangementen van Groepswijzer.nl werd weer nieuw aanbod ontwikkeld:

 Een nieuwe tak voor muziekworkshops onder de naam Klankcollectief.
De succesvolle citygame Stadsganzenbord, al jaren verkrijgbaar in zeven oud-Hollandse steden in het westen van het land, werd aangevuld met een Nijmeegse versie.
2017 zag ook een heftige groei in het aantal Duitse touroperators dat via Groepswijzer.nl steden in het westen van het land bezoekt.

Boekuitgaven

En op het gebied van boek-uitgaven vierden wij het Stijl-jaar met de Wandeling in Stijl, de geboorte van de moderne kunst in Leiden.  

 

U kunt er van verzekerd zijn dat wij ook in 2018 u prachtige en gezellige evenementen en groepsuitjes zullen aanbieden. Wij wensen u prettige feestdagen en een gelukkig nieuwjaar!