Leiden betrapt is de nieuwe citygame van Groepswijzer.nl. Een nieuw door Groepswijzer.nl ontwikkeld product waarbij de deelnemers de locaties van sensationele gebeurtenissen fotograferen zonder dat men betrapt wordt!

Wie is de beste paparazzo? Wie slaagt er in om de juiste foto’s te maken op de plaats delict? En wie lukt het om de concurrentie op de gevoelige plaat vast te leggen? Ga door de historische binnenstad van Leiden op pad, kies de smalle steegjes om je tegenstander te ontwijken, maar pas op dat je niet een doodlopende weg inslaat! Schiet je foto, maar word niet geschoten!

Je gezelschap wordt verdeeld in teams, uitgerust met een plattegrond en een lijst met krantekoppen uit alle eeuwen. En je eigen smartphone, want via een whatsapp-groep staat iedereen steeds in contact met de spelleider.
Na een drankje en uitleg gaan we op pad! Zoek de locaties op de kaart op, lees het krantebericht en maak de bijbehorende foto. Maar let intussen goed op: als je een concurrerend team weet te fotograferen levert dat veel extra punten op. En dat geldt omgekeerd natuurlijk ook, dus het is steeds zaak om te zien, maar niet gezien te worden!
Na anderhalf uur komt iedereen weer tezamen om onder het genot van een drankje te bepalen wie de winnaar is.

Inclusief: 2 drankjes, spelmaterialen, spelbegeleiding, prijs
Duur: ca. 2,5 uur
Prijs: € 16,- p.p. excl. BTW
Aantal personen: minimaal 10 personen, maximaal 50 personen