NIEUWSBRIEF januari 2013 – WWW.GROEPSWIJZER.NL – 071-5235530
Is de winter voorbij of is dit slechts een korte pauze voor een ijzig slotakkoord. Nederland staat in 2013 in het teken van de troonsopvolging. Op de rand van januari en de verjaardag van koninging Beatrix ontvangt u de nieuwsbrief van Groepswijzer.nl met daarin de Oranjewandeling, onze groepsevenementen in 2013.
Oranje en Leiden
Koningin Beatrix treedt per 30 april 2013 af en zal haar zoon prins Willem Alexander het stokje overnemen. Tijdens dit arrangement leert u over de Oranjes in Leiden en ziet u waar onze Koning gewoond heeft tijdens zijn studietijd. Kijk hier voor meer info.
Delft en Oranje
De band tussen Delft en het huis van Oranje is niet van het meest opgewekte soort; in 1584 werd Willem van Oranje vermoord door Balthasar Gerards en in de afgelopen jaren is de Nieuwe Kerk regelmatig op televisie te zien geweest tijdens begrafenissen van leden van het koningshuis. Kijk hier voor meer informatie.
Groepsevenementen
Met het begrip ‘groepsevenementen’ doelen wij op uitjes die je uitstekend met een groep gekoppeld kan doen maar gekoppeld zijn aan een evenement. Neem contact op met Groepswijzer.nl 071-5235530 voor een arrangement op maat voor rondom deze evenementen.
De Groepswijzer LadiesWalk is een wandeling speciaal (maar niet alleen) voor vrouwen, die in 2013 op zondag 21 april zal worden gehouden. U kunt als altijd kiezen tussen de 10 en 20 kilometer en bij beide routes wordt u weer langs de leukste en mooiste plekjes gevoerd in en om Leiden.
Schemerstad is het spraakmakende theaterevenement dat in 2013 voor de vierde keer plaats zal vinden op 24 en 25 mei. Opnieuw zullen gerenommeerde theatermakers sprankelende voorstellingen aanbieden langs het water van Leiden. Gezeten in sloepen zal het publiek van de ene naar de andere locatie varen onder het genot van een drankje en een hapje.
Na de uitermate gezellige rondgang tijdens de Bokbierwandeling kijkt de bierliefhebber al weer reikhalzend naar de Lentebierwandeling. Wat valt er meer in de smaak dan een heerlijke wandeling langs prettige bruisende verfrissingen in Leiden op zondag 19 mei 2013.
EVENEMENTEN 2013
21 april LadiesWalk
24 en 25 mei Schemerstad
30 en 31 augustus Rapenburgconcert
1 september Leidse Waterdagen
13 en 14 september – Dwaallicht
KADOTIPS
Kijk voor leuke sint- en kerstgeschenken in onze webshop.
MEER ARRANGEMENTEN
Nieuw tip
Stadshistorie
Stadswandelingen
Culinair en proeverijen
Actief en sport
Familiedag
Quizen
Puzzeltochten
Rondvaarten
Workshops
CORPUS-arrangementen
Avondprogramma
Vrijgezellenfeest
Feesten en entertainment
Vergaderen en congresseren
FACEBOOK EN TWITTER
Als u Groepswijzer.nl volgt op twitter en/of ‘liked’ op facebook blijft u op de hoogte van al onze activiteiten. Kijk voor een overzicht van het nieuws van www.proKwadraat-groepswijzer.nl.
WINTER-ARRANGEMENTEN
Een historische stad is misschien wel op zijn mooist in de winter. Neem een kijkje bij onze winterarrangementen in Leiden, Delft, Den Haag, Haarlem om optimaal een historische stad in wintertijd te beleven.

Klik hier voor meer info.
ProKwadraat-Groepswijzer.nl
Postadres: Postbus 1301,
2302 BH LEIDEN
Bezoekadres: Haagweg 4F5, LEIDEN
Telefoon: 071-5235530
E-mail: info@groepswijzer.nl
Internet: www.groepswijzer.nl

Groepswijzer.nl is een onderdeel van ProKwadraat, Marketing & Events