Gaan we naar buiten of blijven we binnen? Wat u ook besluit in dit seizoen, Groepswijzer.nl biedt u een brede keus in groeps- en bedrijfsuitjes. In het nieuwe aanbod vindt u zowel workshops bij de warme haard, als gelegenheid om uit te waaien.

 

Creatieve workshops in Den Haag

Nu het wat meer weer wordt voor indoor activiteiten biedt Groepswijzer.nl een nieuw palet aan creatieve workshops in Den Haag. Er zitten elementen in van teambuilding, maar in de eerste plaats zijn het workshops die gezelligheid en mooie producties opleveren. Maak een schilderij in de stijl van een bekende schilder of draag bij aan de uitzet van de aanstaande bruid met een gegraveerd glas. Of misschien is het leuker om tegels te leveren voor de keuken? Kijk hier op uw gemak naar het aanbod.

Broodje Aapwandeling: nieuwe vorm (en goedkoper)

De Broodje Aapwandeling in Leiden is de leukste stadswandeling ooit. U krijgt sterke verhalen te horen. Of niet? Wat is waar en wat is een broodje aap? De ervaring leert dat er heel wat discussie en competitie ontstaat binnen de groep, aangewakkerd door een gids. Want… is die gids wel te vertrouwen? Groepswijzer.nl heeft besloten om deze wandeling nu aan te bieden met één in plaats van twee gidsen. Het gevolg is dat we de prijs hebben kunnen verlagen!

Viva Vespa

Iedereen kan het: rijden op zo’n stijlvolle Vespa. In een mooie combinatie van trendy en veilig biedt dit arrangement u de gelegenheid om eens iets heel anders te doen met uw groep. U kunt uw eigen route bepalen, maar desgewenst kunnen wij u een mooie route rondom Leiden aanbieden, eventueel met stopplekken voor een lunch of koffie met gebak.

Bekijk de online nieuwsbrief via deze link.