broodje_aap_den_haag-normal[1]De in Leiden zeer succesvolle Broodje Aap wandeling is nu ook te boeken in Den Haag. Tijdens deze quiz-wandeling vertelt een gids bij een aantal Haagse locaties een opmerkelijke anekdote. Telkens wordt dat verhaal besloten met de vraag: Is dit waar gebeurd of is dit een Broodje Aap? Op een formulier houdt u allen uw score bij. Degene met de meeste goede antwoorden wint.

Broodje aap is de term die gebruikt wordt voor stadslegendes, van die hardnekkige verhalen die niet waar zijn, maar waar toch veel mensen in blijven geloven. Groepswijzer.nl heeft opmerkelijke waargebeurde Haagse anekdotes en Haagse ‘Broodjes Aap’ verzameld en daar een vermakelijke en onderhoudende stadswandeling voor groepen samengesteld. Tijdens deze stadswandeling gaat de groep op pad met een gids, een geboren verteller, die bij een aantal locaties een verhaal zal vertellen. Telkens wordt dat verhaal besloten met de vraag: Is dit waar gebeurd of niet? Het is aan de afzonderlijke deelnemers te besluiten of het verhaal te gek voor woorden is of dat best eens waar gebeurd zou kunnen zijn. Vanzelfsprekend zal de gids het niet makkelijk maken en alle middelen van de vertelkunst inzetten om zijn gehoor te overtuigen.

De nieuwe Haagse Broodje Aap wandeling is een aantrekkelijke manier om een stadswandeling door de Haagse Binnenstad te houden. Het is mogelijk om van deze wandeling voor de groep door middel van scoreformulieren een competitie te maken. Wie blijkt uiteindelijk de goedgelovige Thomas te zijn en wie is de scherpzinnigste luisteraar?

De Broodje Aap wandeling duurt circa anderhalf uur en is per groep te boeken. De kosten bedragen € 132,50 (excl. btw) per groep met een maximum van 20 personen per gids. Meer informatie vindt u op www.groepswijzer.nlBroodje Aap Den Haag.