Hopelijk zijn mondkapjes en groepsmaximuma nu echt verleden tijd. Als we iets positief hebben overgehouden aan de coronatijd zijn het wel de nieuwe groepsuitjes die we hebben ontwikkeld. Die zijn in de toekomst ook gewoon te boeken.  Wij zetten de meest succesvolle voor u op een rijtje. 

 


Bloemschikworkshop online

Op zoek naar een creatieve workshop? Dan is de bloemschikworkshop wellicht wat voor jullie! Ga aan de slag met een gevarieerd bloemschikpakket en leer de fijne kneepjes door de bijbehorende instructiefilm bekijken. Deze is gemaakt door een echte ‘bloemkunstenaar’. Klik hier voor meer info. 


Online pubquiz

Een mooie manier voor online vertier is het spelen van een pubquiz.Groepswijzer.nl stelt voor u een leuke pubquiz samen en verzorgt techniek en eventueel een leuk borrelpakket. Thema in overleg. 


VR-experience samen-thuis met collega’s

Sluit je dag of week met je collega’s af met een online-vergadering onder het genot van een hapje en drankje en aansluitend een flitsende VR-experience thuis met gebruik van een hoogwaardige VR-bril. 


Rembrandt Fotoshoot nu ook een Pretportret!

rembrandt-fotoshootVele honderden mensen gingen als een personage uit de 17e eeuw op de foto tijdens de Rembrandt Fotoshoot. Laat u door onze meesterfotograaf vastleggen met de kenmerkende lichtval van het werk van Rembrandt. Ga op de foto met uw gezin (en straks weer met een samengestelde groep) in onze Pretstudio voor een echt vrolijk hilarisch Pretportret!. Meer info: www.rembrandtfotoshoot.nl


Het leukste uitjesconcept: Feest op de stoep! 

Een afwisselend groepsuitje in uw vertrouwde omgeving? Ons uitjesconcept Feestopdestoep.nl is de oplossing om toch een groepsuitje voor een flinke groep te organiseren als de beperkingen worden versoepeld. U kiest een aantal onderdelen uit waarmee wij een leuk programma samenstellen. Bijvoorbeeld: Boksclinic, VR-experience/ o.a. de plank experience, Mini-fancyfair,  bierproeverij, dansworkshop, Goochelworkshop, Circusworkshop, mini pubquiz Silent disco, Rembrandt Fotoshoot etc. Lees meer op www.feestopdestoep.nl