PROEVEN! TONEEL EN PROEVERIJ

Wij zijn buitengewoon verguld dat wij het culinaire theaterarrangement ‘PROEVEN!’ kunnen aanbieden.  Wat is er mooier dan in 2019 relaties of collega’s te fêteren op een nog nooit vertoonde belevenis? Wilt u een geslaagde, tot in de puntjes verzorgde avond vol nieuwe smaken en ervaringen aanbieden? Wilt u een zinnenprikkelende bijeenkomst organiseren die op elke gewenste locatie kan plaatsvinden? Wilt u een onderscheidend evenement neerzetten, waarover nog lang en vol vuur nagepraat zal worden?

In PROEVEN wordt u meegenomen en ondergedompeld in een keur aan theaterscènes uit de wereldliteratuur. Dit verrassende menu van gevarieerde scènes wordt aangevuld met een zinnenprikkelende proeverij. Zoals de sommelier in het betere restaurant de toegevoegde waarde van de geselecteerde wijn voor de smaaksensaties van de komende gang belooft, bewijzen SIEBEL & ATEN dat de serie exclusieve wijnen die speciaal voor deze theaterperformance is uitgekozen, hun verrijkende uitwerking zal hebben op de voor uw ogen gespeelde scènes. Bijpassende gastronomische hapjes maken de beleving compleet. Kijk smakelijk…

De voorstelling SIEBEL & ATEN PROEVEN is in allerlei varianten, en op alle mogelijke locaties, te spelen. Shirley Boer van Wijn & Spijs is deze avond uw sommelier en cateraar.