Drank, alcoholisch of niet, daar gaan de nieuwe workshops van Groepswijzer.nl over. Meer specifiek over cocktails en koffie, twee dranken die aandacht en kundigheid nodig hebben.
Quick Shake is een miniworkshop voor wie minder tijd heeft in het dagprogramma, maar wel kennis wil maken met de wondere kunst van het cocktail shaken. De bartender vertelt u het een en ander over de drankjes en hun geschiedenis en al gauw kunt u zelf in groepjes aan de slag om de beste mix te maken. En natuurlijk te proeven!
Uitgebreider is de Cocktail Quiz, waar niet alleen de opgedane kennis wordt getest, maar waar u zelfs een nieuwe cocktail mag uitvinden, die natuurlijk beoordeeld wordt door een jury.
Als het om koffie gaat is de workshop Barista het aangewezen groepsuitje om op een leuke manier te ontdekken hoe de lekkerste koffie gezet moet worden. De deelnemers komen te weten wat de beste maling is en natuurlijk gaan ze aan de slag met de molen en de espressomachine om de lekkerste espresso’s, cappuccino’s en latte macchiatto’s te maken en proeven.
Deze groepsarrangementen zijn te boeken in Leiden, Den Haag, Haarlem, Delft, Amsterdam en Dordrecht.