Op  20 november 2020 organiseert Bierwandeling.nl het samenwerkingsverband van Bierproeverij Op Eigen Wijze en ProKwadraat-Groepswijzer de tweede editie van de BinnenBock. Door de COVID-19 restricties is het niet mogelijk de populaire Bokkenwandeling te organiseren op de manier waarop wij dat gewend zijn. Daarom de BinnenBock, de alternatieve thuisproefeditie voor de Bokkenwandeling 2020.

Wat kan de bezoeker verwachten? Organisatoren Bas en Frank nemen de bierliefhebbers mee voor een virtuele bierwandeling langs een aantal deelnemende brouwerijen. Hierbij krijgen de deelnemers een virtuele rondleiding door de brouwerij en wordt uitgelegd hoe BockBier gemaakt wordt.

Tijdens het programma worden de te drinken bockbieren behandeld. Het programma begint om 20.30 en sluit om 22.30 uur. Om deel te nemen aan de BinnenBiock is een pakket nodig. Dit BinnenBockPakket kost € 32.50 per pakket en bevat 6 flesjes (33cl) bieren (6 bockbieren van een aantal verschillende kleine Nederlandse brouwerijen, één proefglas, beschrijving van de bieren, ludieke attentie en hapjes (één klein hapje bij ieder Bockbier). Het pakket is bedoeld voor één persoon, maar kan natuurlijk gedeeld worden met meerdere personen

Het pakket is te bestellen op www.bierwandeling.nl!

NB: Wij willen iedereen op het hart drukken zich ook thuis aan de Corona-maatregelen te houden.