Naar aanleiding van de huidige maatschappelijke ontwikkelingen door het Corona virus past ProKwadraat-Groepswijzer.nl haar activiteiten tot 6 april 2020 aan. Hierna zullen wij bekijken wat de situatie is en daarop verder anticiperen. Dit heeft gevolgen voor de volgende activiteiten die wij ontplooien.

Groepsuitjes Groepswijzer.nl en Leiden City Events

Het is niet mogelijk een nieuw groepsuitje te boeken in de periode t/m 5 april 2020. Heeft u reeds een groepsuitje geboekt dan willen wij met u graag kijken naar een nieuwe datum. U kunt natuurlijk wel een vrijblijvende aanvraag doen voor een periode later in het jaar.

Verplaatsing Leidse Draaiorgeldag en Verhalen van de stad

De Leidse Draaiorgeldag en Verhalen van de stad (5 april 2020) worden verplaatst naar een nader te bepalen datum. Wij kijken in overleg met de gemeente Leiden naar een nieuwe datum na de zomervakantie.

Overige evenementen

Vooralsnog gaan de andere door ons georganiseerde evenementen Lentebierwandeling, Schemerstad, Zomerbiervaart, Singelbierwandeling en Bokkenwandeling door op de geplande datum. Wij zullen indien nodig deze evenementen uitstellen. Alle deelnemers zullen worden geïnformeerd over een nieuwe datum. De LeidenWalk zal dit jaar sowieso niet worden gehouden.