Wij hopen dat u allen in goede gezondheid verkeert en dat u zin en mogelijkheden heeft voor een leuk uitje. De ingestelde versoepelingen bieden ruimere mogelijkheden om met uw collega’s, vrienden, familie of gezin iets te ondernemen. In deze 147e nieuwsbrief van ProKwadraat-Groepswijzer.nl een aantal mogelijkheden om elkaar op een leuke maar veilige manier te ontmoeten! Hiernaast de aankondiging van onze BinnenBierwandeling en de nieuwe site LeidenLegends.nl.


 

Corona-proof groepsuitjes

Hieronder enkele voorbeelden corona-proof arrangementen zoals een VR-experience, fietstocht, het Stadsganzenbord of een fotoshoot. Ook onze andere arrangementen zijn met enkele aanpassingen 100% Corona-proof te maken. Neem een kijkje op www.groepswijzer.nl en wij doen u een mooi en veilig aanbod.

VR experience thuis met de zaak
Even met elkaar de week doornemen en vervolgens een adembenemende ervaring met de VR-set. Erg leuk. Vraag aan en wij maken een mooie aanbieding voor u!

(Puzzel-)Fietstocht
De fiets biedt ongekende mogelijkheden voor een leuk uitje. Wij stellen een mooie verrassende tocht voor u samen waarbij u de regio ontdekt en ook nog eens goed verzorgd wordt. Kijk voor één van onze reeds uitgezette tochten op onze website maar wij kunnen ook uitstekend een tocht op maat samenstellen.

Stadsganzenbord, ideaal gezinsuitje (nu met 25% korting)
Een avontuurlijke puzzeltocht in het historisch centrum van een Hollandse stad. Erg leuk om met het gezin te doen of als familiedag. Iedereen een team met zijn eigen gezin. Het gezin met de meeste punten wint! Beschikbaar in Leiden, Den Haag, Utrecht, Nijmegen, Haarlem, Delft, Gouda, Dordrecht en Amsterdam! Zakelijk ook een aanrader!

Rembrandt fotoshoot‘ of tuinshoot bij u thuis.
Laat uw gezin op de foto zetten door onze meesterfotograaf. Dat kan in de studio maar ook in uw eigen tuin. Ons meest geboekte thema is de Rembrandt fotoshoot, op de foto in de sfeer van de 17e eeuw.

Nieuwe video-clip de Slechte Band uit Leiden op www.leidenlegends.nl

De leidse formatie de Slechte Band verzorgt voor ons de arrangementen ‘Drie Gangen Zang‘ en de Smartlappenworkshop. Ze hebben nu een hele leuke nieuwe clip #corona-music. Ga naar youtube om de video clip te bekijken.
Meer ‘corona-clips’ van Leidse topmusici bekijk je op www.leidenlegends.nl.

 

 BinnenBierwandeling

Bierwandeling.nl heeft een leuk alternatief bedacht voor de door de corona-crisis afgelaste bierwandelingen: De BinnenBierwandeling! Je bestelt een bierpakket (8 bieren, 3 glazen en hapjes), afgestemd op 2 à 3 personen! Op vrijdag 26 juni 2020 schakel je in op de live-stream en maakt met ons een virtuele Bierwandeling langs vier brouwerijen onder leiding van Bas en Frank.