Af en toe is het leuk en nuttig om al onze bedrijfsactiviteiten weer eens op een rijtje te zetten.  ProKwadraat–Groepswijzer.nl houdt zich sinds 2006 bezig met vrije tijd in de ruimste zin van het woord. De wortels van onze organisatie liggen in Leiden, maar wij slaan onze vleugels regelmatig uit over heel Zuid-Holland en daarbuiten.

Productontwikkeling en vrijetijdsmarketing

ProKwadraat ontwikkelt producten voor de sectoren cultuur, toerisme en vrijetijd. Naast producten voor opdrachtgevers ontwikkelt ProKwadraat ook eigen producten. Vanzelfsprekend beheersen wij ook het kunstje voor het vermarkten en promoten van het ontwikkelde product.

Bedrijfsuitjes

Onder de naam Groepswijzer.nl biedt ProKwadraat een uitgebreid assortiment aan bedrijfsuitjes aan in Leiden, Haarlem, Delft, Dordrecht, Gouda, Nijmegen, Amsterdam, Den Haag en de Zuid-Hollandse kust. Voorbeelden zijn de stadswandelingen met gids, het Stadsganzenbord, de Broodje Aap wandeling en de Rembrandt fotoshoot.

Publieksevenementen

ProKwadraat organiseert publieksevenementen in Leiden en omstreken. De bekendste zijn Schemerstad, de Leidse Draaiorgeldag, 100 Bruggenloop, LeidenWalk  en onder de naam Bierwandeling.nl verschillende bierwandelingen.

Muziekevenementen en boekingsbureau acts

ProKwadraat organiseert muziekevenementen zoals het Biggg Festival en het Leids Festival van het Levenslied. Voor het mogelijk maken van deze muziekfestivals beschikt ProKwadraat uit een uitgebreid netwerk aan muziekacts, bands en theatergroepen. Voor elke gelegenheid hebben wij voor u een act beschikbaar die u bij ons kunt boeken. Bijvoorbeeld de Slechte Band uit Leiden.

Uitgeverij ProKwadraat

Ter versterking van het toeristisch product geeft ProKwadraat ook boeken uit. De afgelopen jaren verschenen onder andere stadswandelingen Singelpromenade, Stijlwandeling, Openbaring, Fototoboek In en Rondom Leiden, Canvas van Leiden en de Leiden Cartoon Puzzel. Op dit moment wordt gewerkt aan het Leids Stripboek, een stripboek voor Leidenaren en tevens een platform voor ondernemers en organisaties om zich te profileren.

Strips op Maat

Onder de naam Strips op Maat vertellen wij op een unieke en creatieve manier het verhaal in stripvorm van de opdrachtgever. We creëren professionele strips voor een breed scala aan doeleinden. Dat doen we in verschillende vormen: stripboeken, legpuzzels, schilderijen, illustraties, kleurplaten en ga zo maar door. Als het maar stript!