Het zijn rare tijden waarbij iedereen op zoek is naar veilig vermaak. Iets leuks doen na tijden van thuisquarantaine zonder computerscherm. Met het volledig analoge Stadsganzenbord kunt u met uw gezin een leuk uitje beleven. Veilig een stad ontdekken met deze laagdrempelige citygame. 

Het Stadsganzenbord speelt zich af in het historisch stadscentrum van een stad in Nederland. U bezoekt de hoogtepunten van de stad en beantwoordt daar vragen en doet kleine puzzels en opdrachten. Het Stadsganzenbord speelt zich buiten af in het hele historisch centrum op veelal rustige plekken zodat de ‘anderhalvemeter’ richtlijn prima nageleefd kan worden.  

Het Stadsganzenbord wordt verzonden in een mooie doos als kant-en-klaar doe-het-zelf-pakket. Het bevat een grote plattegrond, dobbelsteen, pen, opdrachten en vragenformulier. Het Stadsganzenbord is beschikbaar in Leiden, Den Haag, Haarlem, Dordrecht, Gouda, Amsterdam, Nijmegen, Delft en Utrecht. Het stadsganzenbord kost normaal € 37,50 per set. Gezien de bijzondere omstandigheden bieden wij tot 1 september 2020 een korting van 20% met de kortingscode: ‘veiligeropuit2020’.

Meer informatie op www.stadsganzenbord.nl.