isHet jaar 2022 was een van de meest succesvolle jaren ooit voor ProKwadraat. We organiseerden talloze evenementen en groepsuitjes waaronder het Winterbierfestival, de Draaiorgeldag, Bierwandelingen, het Singelparkfestival, Schemerstad, de 100 Bruggenloop en het Biggg Legends. Alle evenementen werden met veel enthousiasme ontvangen door de deelnemers en waren een groot succes.

Van het Winterbierfestival tot aan het Biggg Muziek Festival, ProKwadraat heeft voor elk wat wils georganiseerd. Zowel de lokale bevolking als de toeristen hebben genoten van de evenementen die ProKwadraat heeft georganiseerd.

Wij bedanken alle partners en vrijwilligers die hebben meegeholpen om deze evenementen tot een succes te maken. Zonder hen is het niet mogelijk deze festivals te organiseren.

Wij denken dat ProKwadraat met de evenementen in 2022 de stad een stuk levendiger heeft gemaakt. Er was voor ieders wat wils en er was iets voor elke leeftijd. Onze evenementen hebben bijgedragen aan een nieuwe adem na de vervelende corona-periode en de mensen de kans gegeven om op een leuke manier met elkaar samen te zijn.

We kijken terug op een geslaagd jaar 2022. We zijn ervan overtuigd dat de evenementen voor ProKwadraat een succesvolle toekomst in petto hebben.