Op zondag 27 januari 2019 wordt de vierde editie van het uitermate gezellige Winterbierfestival gehouden in Scheltema in Leiden. Tijdens het Winterbierfestival Leiden in Scheltema presenteren 14 kleine Nederlandse brouwers zich met diverse winterse bieren. Scheltema leent zich uitermate goed voor dit festitval door haar robuuste, ambachtelijke uitstraling. Tijdens deze editie zal het gebouw in zijn geheel worden benut. Tijdens het Winterbierfestival Leiden weer een aantal unieke speciaal voor dit festival gebrouwen bieren te proeven.
 
Startpakket 15cl of 20cl
De bezoekers ontvangen bij binnenkomst het bestelde startpakket. Het Winterbierfestival Leiden duurt van 13.30 tot 18.30 uur. Toegang in de vorm van het startpakket Blauw met glas 20cl kost € 12 en Geel (15cl) kost € 10 p.p. (op de dag zelf aan de deur 14,50 (blauw)/€ 12,50 (geel) per pakket). U kunt biermunten in de voorverkoop bijkopen of ter plaatse: Blauw (20cl): € 3,50 en Geel (15cl): € 2,50 per stuk.
 
Kaartverkoop
Kaarten zijn tot donderdag 25 januari, 12.00 uur online te koop en bij de aangesloten slijterijen. Op de dag zelf zijn er aan de deur uitsluitend kaarten te koop als er van de voorverkoop nog over zijn.
 
Meer informatie: Winterbierfestival Leiden.

Elk jaargetijde organiseren Bierproeverij op eigen wijze en ProKwadraat-Groepswijzer.nl een Bierevenement in Leiden. In het voorjaar de Proeftocht, culinaire bierwandelingLentebierwandeling, in de zomer de Zomerbiervaart”, in het najaar de Bokkenwandeling. Aantrekkelijke wandelingen door de historische binnenstad langs zes cafés waar zes verschillende speciaal bieren van kleine Nederlandse brouwerijen worden geschonken. ‘s Winters organiseren wij het Winterbierfestival Leiden in Scheltema waarbij een groot aantal brouwers zich presenteren met winterse bieren.