Leiden, 21 juni 2023 – Op zondag 2 juli 2023 zal Bierwandeling.nl een evenement organiseren dat de harten van bierliefhebbers sneller zal doen kloppen: de ZomerSingelBierwandeling. Tijdens deze speciale wandeling door de betoverende binnenstad van Leiden of het prachtige Singelpark krijgen de deelnemers de kans om te genieten van een scala aan bieren van kleine Nederlandse brouwerijen, vers getapt in de deelnemende cafés. Elk bier wordt gepaard met een heerlijk bijpassend hapje.

De ZomerSingelBierwandeling belooft een gezellige en verfrissende dag te worden voor zowel doorgewinterde bierkenners als nieuwsgierige liefhebbers. Leiden, met zijn rijke geschiedenis en bloeiende biercultuur, is de perfecte locatie voor dit evenement.

Gedurende de wandeling zullen de deelnemers de kans krijgen om een verscheidenheid aan Nederlandse brouwerijen te ontdekken en te genieten van hun ambachtelijk gebrouwen bieren. De deelnemende brouwerijen zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van hun passie voor het vak en de kwaliteit van hun bieren. Van verfrissende zomerse ales tot rijke en complexe IPA’s, er is voor elk wat wils.

De route van de wandeling voert de deelnemers langs de sfeervolle straten van Leiden of door het adembenemende Singelpark, dat het historische stadscentrum omringt. Onderweg kunnen deelnemers genieten van pittoreske uitzichten en de prachtige omgeving bewonderen.

Elke deelnemende locatie zal een speciaal bier van een lokale brouwerij tappen, dat perfect samengaat met een bijpassend hapje. Of het nu gaat om ambachtelijke kaas, hartige bitterballen of andere smaakvolle lekkernijen, de culinaire combinaties zullen de smaakpapillen zeker verwennen.

Om de wandeling voor iedereen toegankelijk te maken, kunnen deelnemers kaarten kopen via de website van Bierwandeling.nl. Het aantal beschikbare kaarten is beperkt, dus geïnteresseerden worden aangemoedigd om tijdig te reserveren.

De ZomerSingelBierwandeling belooft een onvergetelijke en smaakvolle ontdekkingsreis te worden, waarbij deelnemers kunnen genieten van de beste bieren van kleine Nederlandse brouwerijen, omringd door de prachtige ambiance van Leiden. Mis deze kans niet om je smaakpapillen te verwennen en je kennis van ambachtelijk bier uit te breiden.