ProKwadraat opent Groepswijzer.nl Meetingpoint

door | apr 26, 2022 | Nieuws | 0 Reacties

groepswijzer.nl-meetingpoint

Tijdens de gidsenborrel van Prokwadraat-Groepswijzer.nl werd onlangs het Groepswijzer.nl Meetingpoint geopend. Een plek waar gids en groep elkaar kunnen ontmoeten. Het Groepswijzer.nl Meetingpoint is strategisch gelegen op Parkeerterrein Haagweg waar ook het kantoor van ProKwadraat is gevestigd. Vanaf parkeerterrein Haagweg liggen de highlights van de Leidse binnenstad binnen het wandelbereik van de gids en groep. Het Groepswijzer.nl Meetingpoint zal het startpunt zijn voor de honderden arrangementen en evenementen die ProKwadraat-Groepswijzer.nl jaarlijks organiseert.

Parkeerterrein Haagweg biedt, naast parkeren een park en ride systeem, ruime uitstapmogelijkheden voor touringcars, een wachtruimte met daarin een informatiezuil, folders, toilet, koffie en snacks. Ook  is het mogelijk een fiets te huren voor een stadstour of fietstocht door het buitengebied bij het ook hier gevestigde Easyfiets.

Startpunt Themawandelingen

Begin mei start Groepswijzer.nl met een serie themawandelingen vanaf het Groepswijzer.nl Meetingpoint. Deelnemers kunnen zich online inschrijven op ProKwadraat voor een wandeling van 1,5 uur in Nederlands, Engels en Duits.